Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2018 » Лютий » 6 » Аби щось отримати, необхідно почати бодай щось робити...
10:48 AM
Аби щось отримати, необхідно почати бодай щось робити...

   Чимало верховинських патріотів зараз захищають Україну від зовнішнього агресора на передовій, в зоні АТО. Кожен із них заслуговує на велику честь, шану і повагу! Завдяки їх старанням, а також багатьох українців з різних куточків нашої держави, в нас панує мир. Всі вони утримують ворога біля східних кордонів.

   Ми багато писали про наших захисників з передової. На черзі продовжимо розповідь не про нашого земляка, однак краянина з Прикарпаття, якого можна взяти за приклад багатьом, хто ще досі вагається...

   48-літній калуський боєць Віталій Гапон із позивним “Вегас” свідомо йшов на війну, як на смерть. Каже, якщо боєць не переступив межу, коли готовий на самопожертву, то не варто туди йти. Службу починав у 2015-му під Маріуполем, потім протягом восьми місяців разом із побратимами тримали оборону Мар’їнки,

   Ще до війни він займався столярством. Багато років поспіль мав власну справу. "Я завжди всім казав – аби щось отримати, необхідно почати бодай щось робити".

   Спочатку займався виготовленням корпусних меблів. Мав свою майстерню, найманих працівників. Однак Віталій – дуже творча особистість, що певною мірою стало його бідою.

   Чоловік мав талант до деревного ремесла, але не мав жилки бізнесмена. Так прогорів його бізнес – Віталій потонув у штрафах. Відтоді почав працювати на ґазду, але вже через кілька днів його перевели на посаду начальника – усе знав і вмів.

   На сьогодні Віталій тямить у всьому виробництві з дерева: від розпилу кругляка і аж до готового виробу. Без перебільшення, обізнаний з усіма технологіями. Однак тепер корпусні меблі Вегас називає "шпаківнями", бо це занадто просто для нього як для майстра і геть нецікаво.

   Там немає творчості, до якої боєць так гостро прагне. Особливо зараз, повернувшись на цивільного життя. Колись він хотів тільки заробляти гроші, а нині для калушанина головне – творити. Віталій більше не ремісник, тепер він творець.

   Називає себе столяром-дизайнером. Всього за 10 хвилин може вигадати, наприклад, дизайн кухні для замовника, з яким щойно познайомився.

   Має Вегас і грандіозний задум створити із дерева монумент, присвячений бійцям АТО. Але поки що ідея лише народжується, адже це має бути щось вражаюче.

Переглядів: 1053 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів