Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Листопад » 10 » Люди скаржаться на неякісно відремонтовані дороги фірмою, яку пов’язують з народним депутатом Юрієм Солов’єм
8:16 AM
Люди скаржаться на неякісно відремонтовані дороги фірмою, яку пов’язують з народним депутатом Юрієм Солов’єм

   Мешканець Прикарпаття Андрій Сусак під дописом народного депутата Олександра Шевченка про ремонт дороги Р-62 на ділянці Верхній Ясенів, що на Верховинщині, цікавиться чи буде фірма ПБС переробляти дорогу з Соколівки до Ясенова, яку ремонтувала фірма "Шляхбуд-ЛІМ". Про це пише інтернет-портал м.Верховина посилаючись на "Фіртку".

   За словами прикарпатця ця дорога протримається максимум рік і знову перетвориться на бездоріжжя. "З Соколівки до Ясенова думаю максимум рік і все. Там вже є декілька таких ям, що…", написав Андрій Сусак. На коментар прикарпатця в соцмережі відреагував нардеп Олександр Шевченко. "Думаю, що так. Але так просто він не втече від відповідальності", – наголосив Шевченко. "Було б добре. щоб вершки які зняв (Соловей), повернув. А ми б з те басейн можливо добудували", – відповів прикарпатець.

   Варто додати, що за даними системи YouControl, ТОВ "Шляхбуд-ЛІМ" створене у травні 2012 року та наразі зареєстроване у селі Чукалівка Тисменицького району. Керівником та власником фірми є Моклович Ростислав Романович. Однак у 2012 році фірму реєстрував Лучко Ігор Миколайович в Івано-Франківську. Лучко зараз є керівником та засновником ТОВ “Шляхбуд-ІФ”, яке постійно бере участь у тендерах на будівельні чи ремонтні роботи в обласному центрі і переважно програє їх.

   Нагадаємо, Фіртка раніше писала, що наближена фірма до нардепа Солов’я "Шляхбуд-ЛІМ" має в роботі з 2015 року три ділянки автомагістралі Р-24 (на ділянці Татарів – Тернопільська область): від 20-го кілометра зі сторони Татарова до 41 кілометра (тут “Шляхбуд-ЛІМ” спромігся зробити лише близько 2 кілометрів з 21); від 48 до 69-го кілометра (від Криворівні до початку об’їздної дороги міста Косова); від 74-го до 94-го кілометра (від об’їздної Косова, яку ремонтуватиме ПБС, до 20-го кілометра перед Коломиєю). Читайте також:  В Івано-Франківську ремонтують зупинки громадського транспорту Вже третій рік фірма “Шляхбуд-ЛІМ”, в порушення угоди і попри наявне повне фінансування, не може завершити ремонт кількох ділянок дороги. У травні експертиза показала, що дорога на Татарів-Косів-Коломия розсипається. Як мовиться в експертизі на цій ділянці відсутня розмітка, у деяких місцях бар’єрне огородження споруджене зі скатів, є випуски арматури, не підсипане узбіччя, поздовжній стик викришується, на дорозі з’явилися тріщини.

Переглядів: 639 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів