Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2018 » Лютий » 2 » На Верховинщині відбувся 41 заїзд творчої реабілітації для учасників війни на Сході
1:12 PM
На Верховинщині відбувся 41 заїзд творчої реабілітації для учасників війни на Сході

   Заїзди творчої реабілітації у Бережниці для воїнів з усієї України проводить благодійний проект "Творча криївка". Тут заняття мистецтвом поєднують з оздоровчими процедурами, спілкуванням та перебуванням на природі.

   Цього разу до "Творчої криївки" приїхало 12 бійців. Деякі з них після реабілітації знову повернулися на Схід. Вони відпочивали в Карпатах впродовж десяти днів.

   Традиційно підтримала бійців та "Творчу криївку" і в цьому заїзді депутат Верховинської райради від фракції "Воля" Ольга Соломійчук. Вона організувала для воїнів зустріч з молоддю у Верховинському молодіжному центрі.

   "Молоді люди цікавилися, як там, на сході. Наші бійці намагаються всього не розказувати, вберегти від негативу. Однак мені здається, що краще б вони розказували більше. Адже часто на мирних територіях люди ніби живуть у віртуальній реальності", – розповідає Ольга Соломійчук. 

   Також учасники заїзду відвідали і маєток Святого Миколая, що у селі Верхній Ясенів. Тут бійці насолоджувалися карпатськими краєвидами та каталися на конях. 

   "Вони в захваті від Карпат, від людей, які приймають їх з відкритими обіймами. Що ніхто не чекає подяки за це. Намагаємося урізноманітнити їхню програму, наскільки це можливо. Хлопці ходять у музеї, відпочивають. Віталіна Маслова займається творчою реабілітацією бійців, а місцеві підприємці і звичайні люди  допомагають бійцям чим можуть", – каже Ольга Соломійчук.

Переглядів: 685 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів