Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Листопад » 26 » Олег Лютий з директором облавтодору оглянули проблемні мости
9:52 AM
Олег Лютий з директором облавтодору оглянули проблемні мости

   Минулої п'ятниці, 24 листопада, голова райдержадміністрації Олег Лютий зустрівся із директором підприємства "Івано-Франківський облавтодор" відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія " Автомобільні дороги України Володимиром Рачкевичем для обговорення питання щодо проведення ремонтних робіт моста в селі Бережниця.

   Також оглянули та накреслили ряд поетапних робіт для здійснення ремонту мостів в селах Кохан та Дземброня. Повторно обговорили про питання тендеру на ремонт мосту в селі Красноїлля.

   "Саме виїхавши на місце і побачивши на власні очі стан того чи іншого мосту, який є сполучником гірських доріг між собою, ти з відповідальністю розумієш, на скільки це є важливим питанням насамперед для людей, які живуть по два боки Черемошу чи іншого швидкоплинного гірського потоку. І що саме задовільний стан мостів є одною із складових "артерії" дороги, якою добираються діти до школи, дорослі на роботу та інше… Тому, як очільнику району, сьогоднішня виїзна нарада є надзвичайно вагомою, адже питання сполучення між гірськими селами для жителів району постійно було основним та й і залишається і даний час", - зазначив Олег Лютий.

   В ході виїзної наради Олег Валерійович спільно із Володимиром Степановичем вивчили проблемні питання щодо проведення ремонтних робіт мостів району визначивши першочерговість для їх вирішення. Також обговорено термін виконання робіт, сума кошторису витрат та основне – якість.

Переглядів: 643 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 vasylovychh1 • 3:00 PM, 26.11.2017
А толку з цих оглядин,коли роботи нема. Оглядати потрібно було б ще рік назад. А то пропіаритись вирішив наш голова. :p
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів