Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2018 » Січень » 16 » Про Верховинську ЦРЛ та Ільцівську ЗОШ піклується благодійний фонд
7:52 AM
Про Верховинську ЦРЛ та Ільцівську ЗОШ піклується благодійний фонд

   Вчора, голова районної державної адміністрації Олег Лютий відвідав установи району соціальної сфери, а саме Верховинську ЦРЛ та Ільцівську ЗОШ.

   Як розповіли нам у прес-службі РДА, в ході поїздки очільник району зустрівся з головним лікарем Верховинської ЦРЛ Миколою Ілюком.

   За сприяння заступника голови обласної ради, депутата обласної ради Сергія Басараба, та голови благодійного фонду "ГУ - КЕРЗ УГОРЩИНА ПІКЛУЄТЬСЯ" Ірини Стасюк Верховинській ЦРЛ передали медикаменти для хворих на суму 30 тис. грн. А також очільник району спільно із головним лікарем ЦРЛ та головою Фонду ознайомилися із роботою рентген-кабінету та обговорили питання реконструкції приміщення в якому буде розташований Комп'ютерний томограф.

   Після, Олег Валерійович, зустрівся із директором Ільцівської ЗОШ І-ІІ ступенів Людмилою Магнич, з метою обговорення термінів виконання робіт підрядником ремонту спортивного залу.

   "Я хочу подякувати у вирішенні даних питань людям, що зголосилися допомогти - це заступнику голови обласної ради, депутат обласної ради Сергію Басарабу та голові благодійного фонду "ГУ –КЕРЗ УГОРЩИНА ПІКЛУЄТЬСЯ" Ірині Стасюк . Адже завдяки їхньому розумінню проблематики та бажанню покращити життя людям в гірській місцевості, без перебільшення, на даний час саме вони багато допомагають районній центральній лікарні та й і школі в селі Ільці" - зазначив Олег Лютий.

Переглядів: 734 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 mpopuk15 • 1:37 AM, 16.01.2018
Це дуже добре, що хоч щось буде нового в лікарні. Але ще краще було б якби зробили ще дитячу реанімацію.
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів