Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Жовтень » 20 » Рашка хотіла залишити Верховину без новин
11:30 AM
Рашка хотіла залишити Верховину без новин

   Протягом останнього тижня ми не мали можливості інформувати Вас, дорогі читачі, про найважливіші події з життя нашого міста та району. А причиною цьому стало блокування Російською Федерацією нашого інтернет-порталу.

   За попередніми даними сайт було заблоковано по причині - "экстремизм и разжигание межнациональной розни". Як це розуміти? Дуже просто, адже періодично на нашому порталі розміщувалася інформація, що розвіювала брехню країни-агресора, яка поширювалася Україною. І от російська розвідка віднайшла і наш маленький портал, який доносив до людей правду. Враховуючи те, що наш портал зареєстровано на російському хостингу їм було легко його видалити.

   З приводу блокування нашого порталу ми звернулися з офіційним листом до веб-сервісу з проханням пояснити причину. Відповідь підтвердила "экстремизм и разжигание межнациональной розни", що названо "грубым нарушением пользовательского соглашения".  Також, як повідомили нам у листі "сайт восстановлению не подлежит". Таким чином посилання verchovyna.at.ua більше недоступне!

   Чорна п'ятниця 13 жовтня 2017 року запам'ятається нам надовго, адже саме в цей день наш портал припинив своє існування. Йому булу не мало не багато - 5 років і 7 місяців. Це той період часу за який не було жодного дня щоб верховинці не читали свіжих інформаційних випусків, яких було майже 6 тисяч. Їх переглянуло майже три мільйони гостей... Сподіваємося, що наше чергове звернення, яке було надіслано в Росію дасть можливість певним чином відновити ту велику базу інформації. Якщо вони все-таки ї нам повернуть, вона точно буде розміщена на іншому хостингу і домені, що не має жодного зв'язку з Росією.

   А наразі ми відновили можливість передачі інформації за аналогічним до попереднього посиланням - verkhovyna.at.ua, правильним, де змінено тільки одну літеру через яку майже шість років тому при створенні порталу ми отримали критику, мовляв не так пишеться Верховина англійською...

   За останній тиждень, коли не було де розміщувати інформацію ми отримали чимало листів та повідомлень як на електронну пошту так і в соцмережах від постійних читачів, котрі стурбовані зникненням інтернет-порталу. Ми вдячні їм за таку турботу і переживання! Нам приємно, що є люди котрі нас люблять, поважають і чекають!

   Дорогі верховинці та краяни, що проживають далеко за межами рідного дому, ми знову з Вами! Додайте нову адресу сайту до своїх закладок та насолоджуйтеся переглядом щоденної інформації!

Переглядів: 885 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
0
1 vasylovychh1 • 5:32 PM, 20.10.2017
Ну а чого Ви шановні хотіли, що не можливо було за ці роки нашкребти на розробку сайту, на домен, хостинг. 
Мільйони вас читали то що не скинулись би тисяч пять. 
Чи можливо питання в іншому, Ваш сайт просто виключили, а якщо б все було як потрібно тоді б прийшлось би у суді відповідати за деякі свої статті.
Згадайте скільки раз Ви обіцяли, нормальний домен взяти, хостинг без реклами, зареєструватись як джерело інформації, і що, як в наших депутатів далі обіцянок нічого не зробили.
Бреха вона і є бреха. sad
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів