Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Грудень » 23 » Стали відомі подробиці нещасного випадку під час відкриття ялинки в Івано-Франківську
11:40 AM
Стали відомі подробиці нещасного випадку під час відкриття ялинки в Івано-Франківську

   Як ми вже повідомляли, нещасний випадок за участю верховинки стався на центральній площі Івано-Франківська, під час відкриття новорічної ялинки.

   Стало відомо, що близько 19.10 під час проведення заходів з відкриття новорічної ялинки частина святкового феєрверку влучила в голову громадянці 2000 р.н., жительки с. Голови Верховинського району. Потерпілу з травмами голови госпіталізовано до Івано-Франківської ОДКЛ.

   Подруги потерпілої одразу навіть не зрозуміли, що сталося, йдеться в сюжеті ТСН.

   Дівчата кажуть, що спершу подумали, що студентка журфаку знепритомніла від гучного звуку.

   "Забирають волосся в неї з обличчя – воно закривавлене. Кров аж пульсує з рота, носа", - розповіла однокурсниця Ірина Блаженко.

   Постраждалу забрала швидка до реанімації, дівчина перебувала без свідомості. Однак у лікарні медики заспокоїли – загрози для життя немає. У дівчини діагностували забій головного мозку, велику гематому повіки, рану обличчя та часткову втрату пам’яті.

   "З шоку вона вже виведена, але події вона не пам'ятає. Повністю ретроградна амнезія, удар прийшовся в голову. Врятувало, що не в око, а повз око, тільки зачепило повіку", - пояснив головний лікар обласної дитячої лікарні Радислав Котурбаш.

   Наразі експерти працюють із залишками піротехніки, аби з’ясувати, що саме пішло не так при запуску святкового феєрверку.

   "Те, що залишилось після вистрілів з піротехніки, елекронні плати і установку на 50 вистрілів – це все буде, як речовий доказ, бо вже відкрите кримінальне провадження", - повідомив речник патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

   Керівник місцевої піротехнічної фірми, що на замовлення міської влади влаштувала шоу біля ялинки, запевняє, що на свято запропонували найпростішу сценічну піротехніку, яка не обпікає – її можна використовувати навіть у приміщеннях. Мовляв, саме тому вона стояла так близько до глядачів. Володимир Кашевко твердить, що всі сертифікати на продукцію є.

   Це – рідкісне явище. На 99% це брак на виробництві. Може бути неправильне транспортування. Всю піротехніку, яку везуть до України, виробляють у Китаї, - пояснив він.

Переглядів: 1202 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів