Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Грудень » 10 » У Верховині провели День місцевого самоврядування
10:49 AM
У Верховині провели День місцевого самоврядування

   Днями, з нагоди Дня місцевого самоврядування у залі засідань районної ради відбулося урочисте засідання за участю голови районної ради Івана Шкіндюка, голови райдержадміністрації Олега Лютого, депутатів сьомого демократичного скликання, виконавчого апарату районної ради, міського та сільських голів і секретарів та представників міської і сільських рад, працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування, які внесли і вносять вагомий вклад у соціально-економічний та культурно-духовний розвиток району, роблять усе для того, аби наш Верховинський край розвивався, гордо ніс величне ймення славної Гуцульщини. У заході також взяли участь керівники районних служб, відомств, підприємств, установ та організацій, науковці, творча інтелігенція краю, представники засобів масової інформації.

   Урочисте засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування розпочалося із спільного виконання Державного Гімну України та вимовленої щирої молитви, просячи у Господа миру в Україні та в світі, за єдність українського народу, за щасливу долю незалежної України та батьківської Гуцульщини, - йдеться у повідомленні прес-служби РДА.

   Учасники заходу пом’янули наших безсмертних Героїв, які поклали життя на олтар України, хвилиною мовчання, адже нам випало у важкий час розбудовувати нашу державу. Чи не кожного дня, на превеликий жаль, гинуть безстрашні і хоробрі захисники України.

   До колег по місцевому самоврядуванню та всіх присутніх у залі звернувся голова районної ради Іван Шкіндюк. Іван Юрійович наголосив, що головне завдання Верховинської районної ради сьомого демократичного скликання і його, як голови районної ради, зробити усе можливе і навіть неможливе, для того, щоб розвивався і процвітав наш Верховинський край, щоб людям жилося заможно і щасливо.

   А ще – мусимо зберегти і розвинути нашу гуцульську автентику, нашу культуру, мистецтво, наші традиції, звичаї, обряди. Гуцульський етнос має жити і розвиватися, має продукувати і розвивати матеріальну і духовну культуру гуцулів, бо таких сакральних скарбів, як на Верховинщині, немає ніде у світі. Є заради чого і для кого жити і працювати. А це – наша рідна і мила верховинська земля, наша батьківська Гуцульщина.

   "З нагоди професійного, хочу щиро подякував працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну працю. Побажав усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя українського народу та рідної Верховинщини" - захзначив Голова райдержадміністрації Олег Лютий

   Голова спілки майстрів району Роман Бортейчук вручив грамоти голові райдержадміністрації Олегу Лютому та голові районної ради Івану Шкіндюку за допомогу у роботі спілки, подякувавши за підтримку не тільки як керівникам району, а й як депутатам , що відстоюють інтереси своїх виборців та роблять все можливе від них для розвитку гуцульського краю, як в соціально-економічному так і в культурно-духовному напрямку.

   Заступник голови районної ради Іван Маківничук щиро привітав усіх присутніх з Днем місцевого самоврядування, яке покликане бути на сторожі прав та законних інтересів своїх громад, а керівники органів місцевого самоврядування спільно з територіальними громадами покликані змінити життя на краще у кожному селі, на кожному присілку і впевнено крокувати у завтрашній день.

   Голова районної ради Івана Шкіндюк, голова райдержадміністрації Олег Лютий та заступник голови районної ради Іван Маківничук виконали приємну і почесну місію – вручили працівникам місцевого самоврядування грамоти районної ради за вагомий внесок у соціально-економічний та культурно-духовиний розвиток Верховинського району, сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

Описание: Z:\01.12.17\08.12.17р\фото урочиста сесія 7.12.17\DSC_0618.JPG

Описание: Z:\01.12.17\08.12.17р\фото урочиста сесія 7.12.17\DSC_0643.JPG

Переглядів: 515 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів