Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Листопад » 12

   Днями, працівники Верховинського відділу поліції в рамках розслідування раніше розпочатого кримінального провадження здійснили санкціонований обшук в помешканні 43-річного жителя одного з сіл району.

   За інформацією Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, там вони виявили та вилучили наркотики, пристрої для їх викурювання та боєприпаси.

... Читати далі »

Переглядів: 1020 | Додав: Admin | Дата: 12.11.2017 | Коментарі (0)

   Слово гуцульських предків... Саме під такою автентичною назвою відбулася презентація книжкових видань, які вийшли у світ завдяки реалізації цільової програми підтримки книговидання у Верховинському районі. Проведено її у рамках виставки-презентації друкованої продукції "Сторінками української книги", яка відбулася 9-10 листопада в Івано-Франківську у фортечній галереї "Бастіон" з нагоди Дня української писемності та мови і 75-ї річниці створення УПА. Представницький книжковий форум проходив під гаслом "Читаймо українське. Читаймо українською" за сприяння обласної державної адміністрації з уча ... Читати далі »

Переглядів: 644 | Додав: Admin | Дата: 12.11.2017 | Коментарі (0)

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів