Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Грудень » 22 » До підопічних Красноїльського терцентру завітав Святий Миколай
8:02 AM
До підопічних Красноїльського терцентру завітав Святий Миколай

   Напередодні Дня Святого Миколая є відчуття, що Святий немов керує людськими вчинками і емоціями. Хочеться зробити приємний подарунок іншій людині, принести їй радість і подарувати любов.

   Вже стало доброю традицією у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання громадян проводити урочисті заходи до Дня Святого Миколая за підтримки дирекції Красноїльської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Територіального центру, - розповідає директор Центру Ганна Демидюк.

   Ось і цього року 15 грудня напередодні Дня Святого Миколая завітали в цей заклад до підопічних з святковим концертом учні 4-Б класу Красноїльської ЗОШ І-ІІІ ступенів з класним керівником – Марією Василівною Слижук, які створили теплу атмосферу святкування, де в черговий раз мешканці стаціонару отримали велике задоволення та позитивні емоції.

   Кажуть, що у Святого Миколая є чарівна книга до якої він записує всі хороші та погані справи, які кожна людина зробила за рік. Той хто був добрий і робив хороші вчинки, обов’язково отримає подарунок. Як правило, день пам’яті Чудотворця Миколая всіма сприймається, як свято для дітей,  однак ми робимо акцент на тому, що йти потрібно до всіх. В тому числі і до людей похилого віку – таким чином, ми вчимося милосердю, замислюємося над суттю свого життя і своїм ставленням до інших людей, замислюємося над розумінням добра і любові та турботи і радості, які потрібно дарувати один одному.

   А 19 грудня у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання громадян с. Красноїлля, де у великій дружній родині на даний час проживає 31 особа поважного віку з подарунками завітав Миколай, який подарував не тільки солодкі подарунки літнім людям, а й теплі слова та гарний настрій.

  

Переглядів: 614 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів