Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Листопад » 21 » Стало відомо як Верховина відзначатиме День Гідності та Свободи
8:02 AM
Стало відомо як Верховина відзначатиме День Гідності та Свободи

   Днями, під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Світлани Уршеджук відбулася нарада з питань підготовки і відзначення в районі 21 листопада Дня Гідності та Свободи та підготовки проведення заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні.

   За інформацією прес-служби РДА, участь у нараді взяв заступник голови районної ради Іван Маківничук, а також представники відділу культури і мистецтв, відділу освіти, військкомату, відділення поліції, та інших організацій та підприємств району і активні представники громадськості.

   Після детального обговорення запланованих заходів вирішено всю програму сконцентрувати навколо 2-х частин. Насамперед, слід віддати належну шану загиблим учасникам Майдану, бійцям АТО, ушанувавши їхню пам'ять під час проведення панахиди. Для цього запрошуємо всіх учасників заходу прийти з лампадками та квітами. Друга частина заходу повинна відбутися в більш піднесеному стані, адже цей день уособлює початок доленосних для України подій. Ми повинні вшанувати патріотизм і мужність тих людей, які виступили на захист демократичних цінностей, на захист національних інтересів і європейського вибору нашої держави, на захист територіальної цілісності. Тому було запропоновано об’єднатися у спільній молитві за Україну та її захисників. В рамках заходів виконуватимуться патріотичні вірші та пісні, буде організовано виставку малюнків учнівської молоді.

   Відповідні заходи до Дня Гідності та Свободи будуть проведені у закладах культури та освіти району. Зокрема, у загальноосвітніх навчальних закладах організують зустрічі учнівської молоді з бійцями АТО, учасниками Революції Гідності з метою виховання підростаючого покоління на прикладах патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей.

   Наступним питанням наради було питання з підготовки та проведення заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні.

   Зокрема, в переддень пам’яті жертв голодоморів в Україні, 24 листопада 2017 року о 16.00 год. відбудеться панахида за загиблими біля пам’ятного знака закатованим за волю України де священиками буде відправлено панахиду.

   А 25 листопада 2016 року о 16.00 год. запрошується громадськість району приєднається до Всеукраїнської акції "Запали свічку" та загальнонаціональної хвилини мовчання.

   Відповідні заходи буде проведено в закладах культури та освіти району

   Також Святлана Ярославівна звернувся до керівників організацій та підприємств з проханням в цей день приспустити на адмінбудівлях Державні Прапори України.

Переглядів: 421 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів