Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Грудень » 9 » У Верховину їде сучасний український кінофестиваль "Молодість"
2:50 PM
У Верховину їде сучасний український кінофестиваль "Молодість"

   Стала відома приємна інформація для любителів кіномистецтва: в День святого Миколая фестиваль "Молодість" відкриє святкову філію у Верховині на Івано-Франківщині.

   Так, з 19 по 23 грудня у Верховині відбудуться Дні українського кіно за підтримки Державного агентства України з питань кіно, Івано-Франківської облдержадміністрації, Верховинської районної ради та Голови комітету Верховної Ради України з питань культури та духовності Миколи Княжицького. Протягом п’яти днів планується показ 7 найновіших українських стрічок, прем’єри яких відбулися нещодавно.

   Андрій Халпахчі, знавець кіно, голова Української кінофундації. Основний керівник  Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість" каже:

   "В цьому році вітчизняне кіно з успіхом виходить на екрани кінотеатрів України та Європи та виграє призи на найбільших світових фестивалях. Нам важливо, аби останні прем’єри українського кіно бачили не лише мешканці великих міст, але і жителі невеликих селищ по всій країні. У Верховині немає кінотеатру, але є школа. Там і відбудеться наш святковий міні- фестиваль".

   Відкриє фестиваль кінострічка "Кіборги", а представить її сам режисер Ахтем Сеітаблаєв. Кінофільм "Чужа молитва" представить виконавиця головної ролі Лілія Яценко. Фільм "Межа" режисера Петера Беб’яка представить продюсер Андрій Єрмак. Кінострічку "Сторожова застава" режисера Юрія Ковальова представлять актори Роман Луцький та Олег Волощенко. 

   На кінофестивалі також покажуть Фільм "DZIDZIO Контрабас" режисера Олега Борщевського, "Припутні" режисера Аркадія Непиталюка, "Червоний" режисера Заза Буадзе.

   Вхід на покази вільний, за запрошеннями.

Переглядів: 545 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів