Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Грудень » 7 » В Ільцях та Верховині завершують будівництво візит-центру та школи
12:30 PM
В Ільцях та Верховині завершують будівництво візит-центру та школи

   З метою проведення аналізу темпів будівельних робіт в черговий раз голова райдержадміністрації Олег Лютий та керівництво департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації – Василь Сенів, Володимир Нижник та Микола Гуцуляк відвідали об’єкти незавершеного будівництва в районі, а саме: візит-центр в с.Ільці, Верховинську ЗОШ І-ІІІ ступенів в м.Верховина.

   Під час огляду будівлі та прилеглої території, де триває будівництво візит-центру, учасники виїзної наради обговорили терміни та обсяги виконання робіт для вчасної здачі об’єкта в експлуатацію. Йшлося також про його електропостачання, та влаштування системи опалення, - йдеться у повідомленні прес-служби РДА.

   Наступним відвіданим об’єктом стала Верховинська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Сьогодні в школі навчається 670 дітей, працює потужний педагогічний колектив, завдяки якому навчальний заклад бере участь у Всеукраїнському експерименті – Технологічне проектування інноваційного розвитку. Проте, в школі ремонтні роботи тривають і під час навчального процесу. До кінця року заплановано освоїти кошти в сумі 1,8 млн. грн. виділених Державним фондом регіонального розвитку, з них: співфінансування 200 тис. грн. з районного бюджету (влаштування систем вентиляції, підлоги та штукатурки стіни в окремих приміщеннях). В ході робочої зустрічі голова райдержадміністрації наголосив на необхідності якісного завершення запланованих робіт на всіх об‘єктах будівництва та повного освоєння виділених коштів до кінця 2017 року.

   Після, голова райдержадміністрації Олег Лютий та представники департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації оглянули місце, де заплановано збудувати новий будинок культури та обговорили організацію початку будівельних робіт.

Переглядів: 999 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів