Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2018 » Січень » 8 » Верховинка, яку поранив феєрверк у Франківську, може не бачити на ліве око
3:54 PM
Верховинка, яку поранив феєрверк у Франківську, може не бачити на ліве око

   17-річна верховинка, студентка Прикарпатського університету Світлана Тимчук, яку травмувало феєрверком на відкритті головної ялинки міста Івано-Франківська, може не бачити на ліве око – відмер зоровий нерв. Дівчину лікують у столиці. Про це повідомив Тимур Фараджев – студент, який спілкується з родиною потерпілої й інформує про її стан у спільноті ПНУ life.

   "Ми це так просто не залишимо. Команда ПНУ life буде боротися за те, аби усі причетні до цієї трагедії були покарані. Мова йде як про звільнення посадових осіб, так і притягнення їх до кримінальної відповідальності. Ні, ми не адвокати дівчини, я не адвокат дівчини. Найнятий адвокат вже працює. А ми маємо нанести справедливий удар по чиновниках, які загралися у крісла", – написав Тимур Фараджев.

   Нагадаємо, під час відкриття ялинки 17-річну дівчину, студентку ПНУ з Верховинщини, поранило петардою від феєрверка. В лікарні дівчина прийшла до тями, лікарі, а згодом і чиновники мерії поспішили запевнити, що загрози для життя і здоров'я немає. 

   Студенти Прикарпатського національного університету звернулися до міського голови Руслана Марцінківа з вимогою пояснити причини нещасного випадку та звільнити посадовців, яких вони вважають винними в травмуванні дівчини на відкритті міської ялинки. Пізніше Марцінків оприлюднив офіційний коментар, в якому попросив вибачення у дівчини та її родини, запевнив, що винні отримають догани, а міськрада оплатить лікування потерпілої. 

Переглядів: 549 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар

Архів записів