Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2018 » Лютий » 1 » Верховинка, яку поранив феєрверк у Франківську, не бачить на ліве око +ВІДЕО
6:45 PM
Верховинка, яку поранив феєрверк у Франківську, не бачить на ліве око +ВІДЕО

   Урочиста музика, сяюча ілюмінація, піротехнічне шоу… А далі – гучний вибух. Після нього святкування відкриття головної ялинки Івано-Франківська для 17-літньої студентки Прикарпатського університету Світлани завершилося. Уламок від піротехнічного фонтану поцілив дівчині прямо у скроню.

   У цьому зізналася мати Світлани Марія Петрівна. Нині вона у Верховині. Із журналістами вийшла на зв’язок по телефону. Жінка досі не може оговтатися від недавніх подій. Каже, до останнього сподівалася на те, що дочка буде бачити.

   Тим часом триває слідство. Профільні органи встановлюють, чий недогляд призвів до нещасного випадку.

   У практиці піротехніків випадок із вибухом "холодного вогню" – перший, зізнається підприємець Володимир Кашевко. Запевняє, техніки безпеки виконавці робіт дотрималися сповна. Припустити, що піротехнічний "фонтан" вибухне, не міг ніхто.

   Уникати відповідальності Володимир не має наміру. Не бажає і переводити стрілки. На інших причетних до ситуації. Прагне зберегти авторитет, над яким працював понад 15 років. Та людське обличчя.

   Непередбачувані обставини спровокували внутрішнє розслідування у міській раді. Організатори святкового дійства, запевняють у Мерії, уже понесли покарання.

   Хто ж винен? Для батьків постраждалої Світлани це питання нині другорядне. Кажуть, у першу чергу хвилює здоров’я дочки. Тому на слідчо-правову "метушню" в Івано-Франківську у них немає часу.

   Натомість студентство Прикарпатського університету налаштоване рішуче. У перші дні після нещасного випадку активна молодь оприлюднила власні вимоги до міської влади. Та запевнила, не відступить, поки не доб’ється справедливості.

Переглядів: 1574 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.1/7
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Архів записів