Наша адреса: verchovyna@at.ua      *****    Шануємо і пам'ятаємо невинно убієних Героїв України!    *****      Наша адреса: verchovyna@at.ua
Вхід на сайт

Меню сайту

Онлайн камера

Погода

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 54

Головна » 2017 » Жовтень » 28 » Верховинщину відвідала делегація з Волочиського району Хмельниччини
8:17 AM
Верховинщину відвідала делегація з Волочиського району Хмельниччини

   Нещодавно у Верховині перебувала делегація Волочиської районної ради Хмельницької області під керівництвом голови ради Сергія Пазюка. У складі делегації – працівники виконавчого апарату, депутати районної ради, голова ОТГ, керівники районних установ та організацій, окремих підрозділів РДА.

   Відбулася ділова зустріч керівництва та депутатів Верховинської районної ради з делегацією Волочиської районної ради, у ході якої обговорили питання реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади в Україні і регіонах Прикарпаття та Хмельниччини. Керівники районних рад Іван Шкіндюк та Сергій Пазюк поділилися досвідом роботи у вирішенні питань соціально-економічного та культурного розвитку Верховинського та Волочиського районів, порушили важливі проблеми  фінансування працівників бюджетної сфери, капітального ремонту та будівництва доріг, збереження екології та розвитку туристичного бізнесу тощо.

   Верховинці ознайомили гостей зі столицею Гуцульщини – Верховиною, пройшовши разом вулицями райцентру і провівши цікаву екскурсію нашим містом.

   Крім того, відбулася товариська зустріч збірних команд депутатів Волочиського та Верховинського районів з міні-футболу на районному стадіоні "Черемош". Закінчився спортивний поєдинок нічиєю: 6:6.

   Програма перебування та підбиття підсумків ділової зустрічі з обміну досвідом роботи делегації Волочиської районної ради на Верховинщині завершилася відвідуванням унікальної геологічної пам’ятки природи – Писаного Каменя.

Переглядів: 409 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів